Hutchison Ports Belgium

Kerncijfers Hutchison Ports Belgium

Totale oppervlakte 10 ha
Kadelengte 350 m


TCT Belgium is een 100% dochter van ECT.

Adres

Hutchison Ports Belgium
Victor Dumonlaan 12, IZ 2
2830 Willebroek
België
 
T (32 3) 880-2700
F (32 3) 880-2718
E-mail

 

Hutchison Ports Belgium

Strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel neemt Hutchison Ports Belgium opdrachtgevers veel logistiek werk uit handen. De inlandterminal aan het Schelde-Brusselkanaal in Willebroek verzorgt voor hen zowel het transport van en naar de zeehavens, als het op afroep afleveren en ophalen van containers bij de voordeur. Lading is steeds op het juiste moment beschikbaar.

Hutchison Ports Belgium ligt in het hart van een snel groeiende regio voor Europese distributie. Als extended gate in het European Gateway Services netwerk van ECT is de inlandterminal dagelijks via de binnenvaart verbonden met de ECT deep-sea terminals in Rotterdam, de eerste Europese aanloophaven voor veel grote Azië-diensten. Binnenvaartschepen verbinden Hutchison Ports Belgium tevens tweemaal per dag met Antwerpen en op regelmatige basis met Zeebrugge. Dankzij de locatie dichtbij belangrijke snelwegen is Hutchison Ports Belgium bovendien een aantrekkelijke draaischijf voor distributie dieper Europa in.

Complete logistieke dienstverlening

Aansluitend op het duurzaam en betrouwbaar binnenvaartvervoer van en naar de zeehavens biedt Hutchison Ports Belgium klanten vele extra logistieke diensten:

  • Korte termijn en lange termijn opslag van volle containers;
  • Op afroep brengen en halen van containers bij de voordeur van de klant;
  • Volwaardig empty depot met alle faciliteiten voor schoonmaak, onderhoud en reparatie;
  • Milieuvriendelijk (ont)gassen van containers;
  • Afhandeling van alle douaneformaliteiten.

In het kader van European Gateway Services is (in de nabije toekomst) tussen de deep-sea terminals van ECT en Hutchison Ports Belgium bovendien documentloos transport mogelijk evenals vervoer met een tijdgarantie.