ECT ontvangt VRC-Penning 2016

Gisterenavond heeft CEO van ECT Leo Ruijs, uit handen van Kees Groeneveld, Voorzitter van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC), de VRC-Penning 2016 ontvangen.
Op de oorkonde behorende bij de VRC-Penning is de volgende tekst opgenomen, waarom ECT deze award heeft mogen ontvangen:

“De VRC geeft hiermee blijk van haar waardering voor de inspanningen van ECT voor het Rotterdamse havenbedrijfsleven in het algemeen en de cargadoorssector in het bijzonder. Als grondlegger van de containeroverslag in de Rotterdamse haven speelt ECT al 50 jaar een voortrekkersrol in de haven van Rotterdam. Door de vele investeringen en het implementeren van nieuwe technische en innovatieve mogelijkheden, heeft ECT het mogelijk gemaakt dat de containersector is uitgegroeid tot wat het nu is.

Na begonnen te zijn in de Eemhaven, is in de jaren tachtig van de vorige eeuw de overstap gemaakt naar de Maasvlakte waar de ontwikkelingen een vogelvlucht namen. Het automatische terminalconcept werd ontwikkeld als eerste terminal in de wereld.
Met haar thema “Connecting the Future” geeft zij aan ook in de toekomst voorop te willen blijven lopen.”

ECT is bijzonder trots op deze mooie erkenning van onze klanten. Met onze expertise kunnen we het verschil blijven maken.