Nieuwe naamgeving, logo en huisstijl voor ECT

Eind vorig jaar heeft ons moederbedrijf Hutchison Port Holdings (HPH) officieel een nieuwe naam en nieuw logo gepresenteerd. De nieuwe naam is ‘Hutchison Ports’ met als pay-off  ‘the World's Leading Port Network’.

De nieuwe naam en uitstraling benadrukken het feit dat Hutchison Ports een wereldwijd netwerk van terminals en havens aanbiedt, waarbij de dochterondernemingen steeds meer opereren als onderdeel van dit totaalnetwerk. Naast de naamswijziging is eveneens een nieuw logo ontworpen dat de positie van het bedrijf in een snel veranderende wereld van havens en logistiek symboliseert. Er is gekozen voor een strak en eigentijds beeldmerk. Lichtblauw symboliseert de lucht, donkerblauw het water. De witte lijn symboliseert de horizon; opwaarts gericht om groei, vooruitgang, innovatie en ambitie uit te stralen.

De nieuwe huisstijl wordt bij alle terminals en havens van Hutchison Ports ingevoerd. ECT zal stapsgewijs haar corporate uitingen aanpassen naar de nieuwe stijl.

Europe Container Terminals (ECT) heeft nu als merknaam Hutchison Ports ECT Rotterdam. Een en ander ziet er als volgt uit:

De ECT Delta Terminal en de Euromax Terminal Rotterdam zijn omgedoopt tot respectievelijk Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax.

De juridische namen en entiteiten van de terminals en havens veranderen niet.