Nieuws

ECT Welcomes

Opnieuw twee maiden calls bij ECT Delta Terminal

Maiden call Valparaiso Express

Theseus voor 1ste keer bij ECT Delta Terminal

Leaflet Bijzondere Lading

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT Rotterdam) biedt op haar twee containerterminals ook voor zware, buitenmaatse of andersoortig afwijkende lading altijd de juiste oplossing. Deskundig, professioneel, tegen aantrekkelijke tarieven en volgens de hoogste veiligheidsstandaards.

Nieuwe naamgeving, logo en huisstijl voor ECT

Eind vorig jaar heeft ons moederbedrijf Hutchison Port Holdings (HPH) officieel een nieuwe naam en nieuw logo gepresenteerd. De nieuwe naam is ‘Hutchison Ports’ met als pay-off  ‘the World's Leading Port Network’.

ECT ontvangt VRC-Penning 2016

Gisterenavond heeft CEO van ECT Leo Ruijs, uit handen van Kees Groeneveld, Voorzitter van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC), de VRC-Penning 2016 ontvangen.

Retourneren van deel van de betalingen “oude” Hanjin procedure en onjuiste betalingen

Reeds eerder (Nieuws alert, 16 september 2016) hebben wij u via de website bericht over het retourneren van het verschil tussen het tarief conform de aangepaste Hanjin procedure (vanaf 7 september 2016) en de oorspronkelijke Hanjin procedure.

Nieuws alert: extra informatie Hanjin procedure

1.  ECT accepteert alleen release aanvragen en betalingen voor bij  ECT aanwezige containers

Vernieuwde Hanjin procedure

Deze Hanjin procedure is tot stand gekomen in overleg tussen ECT en de organisaties EVO, Fenex, TLN en Fenedex. Vanaf vandaag gelden de volgende voorwaarden om Hanjin containers van onze terminals af te halen:

Nieuws alert: Administratieve procedure

Gaarne vragen wij uw aandacht voor het volgende. Om het administratieve proces in goede banen te leiden, is het van het grootste belang om de juiste procedures te volgen (zie www.ect.nl onder “nieuws”). Specifiek willen wij uw aandacht vestigen op het volgende:

Bericht aan de sector

Onderstaand bericht is/wordt vandaag en morgen naar die partijen gestuurd, die in aanmerking willen komen voor de aangepaste Hanjin procedure maar die wel een protest hebben ingediend. Geachte relatie,

ECT en vier belangenorganisaties zijn het eens geworden over Hanjin Containers

Dit is een gezamenlijk persbericht van ECT, EVO, Fenex, Fenedex en TLN

ECT overlegt met Fenex en EVO

Rotterdam, 5 september 2016 - ECT voert vanmiddag overleg met Fenex en EVO over de ontstane situatie na het vonnis van de Rechtbank in het kort geding, dat beide laatstgenoemde partijen tegen ECT hadden aangespannen.

Pagina's