Nieuws

ECT Welcomes

ECT Euromax verwacht maiden call COSCO Shipping Capricorn

Twee nieuwe maiden calls bij Hutchison Ports ECT Euromax

Maiden call van 21.237 TEU grote COSCO Shipping Universe

#2 - Building the Future - Renovatie AGV-gebied - Fase 2

Op 8 maart jl. is Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) gestart met de noodzakelijke renovatie van het AGV-gebied op de zuidzijde van de ECT Delta terminal.

ECT en Cabooter Group starten samenwerking in Venlo

ECT en Cabooter Group gaan samenwerken om het railvervoer van en naar Venlo beter te kunnen afhandelen. Vanaf dinsdag 19 juni doen de treinen van European Gateway Services (EGS), een onderdeel van ECT, vanuit Rotterdam ook de terminal van de Cabooter Group in Venlo aan.

Persbericht 'EGS en Danser starten Intercity Barge'

European Gateway Services (EGS) en Danser Group starten ‘Intercity Barge’. Deze binnenvaartdienst verbindt de terminals van ECT op de Maasvlakte met terminals/depots in het Waal-/Eemhavengebied, Botlekgebied, Merwehaven en de inland terminals Ridderkerk en Alblasserdam.

ECT breidt fixed windows pilot voor de binnenvaart uit

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) breidt de pilot fixed windows voor binnenvaartschepen met grote call-sizes uit. De in januari van dit jaar gestarte pilot is succesvol en ECT wil nu een volgende stap zetten.

EGS wint German Dutch Logistics Award 2018

European Gateway Services (EGS) heeft de eerste German Dutch Logistics Award gewonnen voor haar visie op synchromodaal vervoer en de manier waarop dit in de praktijk wordt gebracht.

# 1 – building the future - Refurbishment AGV-area at ECT

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) is building the future. ECT aims at optimally anticipating the current and future expectations of our customers in terms of both the handling of ever-larger ships and the delivery of increasingly higher productivity levels.

ECT werft 100 operationele medewerkers

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) bouwt aan de toekomst en gaat 100 operationele medewerkers werven. De huidige en verwachte volumes rechtvaardigen het feit dat er voor het eerst sinds 2008 weer operationele medewerkers worden geworven.

ECT start “fixed windows” pilot voor barge afhandeling

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) wil de dienstverlening aan barge operators verder uitbreiden en beter inspelen op de verschillende marktsegmenten van de binnenvaart.

Empty Transferium voor containers op ECT Euromax terminal

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT), United Waalhaven Terminals (UWT) en Smith Holland beginnen een Empty Transferium op de ECT Euromax terminal op de Maasvlakte.

Wando Boevé onderscheiden met Boeganker

Wando Boevé ontving maandag 20 november jl. de onderscheiding ‘het Boeganker’ uit handen van Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf.

Pagina's