European Gateway Services

Dienstverlening voor optimaal vervoer

Via European Gateway Services (EGS) biedt ECT rederijen, expediteurs, vervoerders en verladers een uitgebreide dienstverlening voor optimaal vervoer van containers tussen de deep-sea terminals in Rotterdam en het directe Europese achterland. Voor bedrijven gaat het er immers eerst en vooral om dat lading altijd efficiënt, op de afgesproken tijd en tegen het juiste tarief op zijn eindbestemming arriveert. Via een groeiend netwerk van inlandterminals die in het achterland fungeren als extended gates van de deep-sea terminals maakt ECT dit mogelijk: snel, betrouwbaar, zonder administratieve rompslomp en vooral ook duurzaam.

Hoogfrequente binnenvaart- en spoorverbindingen

European Gateway Services biedt vele voordelen. Door de bundeling van lading op ECT’s deep-sea terminals zijn hoogfrequente binnenvaart- en spoorverbindingen met de inlandterminals in het netwerk van European Gateway Services  mogelijk. Klanten kunnen zo voor hun containervervoer van en naar deze logistieke hotspots elke keer de meest efficiënte en duurzame transportvorm kiezen. European Gateway Services biedt de klant bovendien diverse additionele diensten, zoals documentloos vervoer en vervoer met tijdgarantie.

Snel groeiend netwerk

Het netwerk van European Gateway Services breidt zich voortdurend uit. Naast de eigen inlandterminals van ECT sluiten steeds meer derde partijen aan. Alle deelnemende inlandterminals zijn op hun beurt ook weer verbonden met andere deep-sea en inlandterminals. Het open netwerk wordt op die manier snel groter. Bekijk alle terminals in het netwerk van EGS via deze link.