Links

Hutchison Port Holdings

ECT is onderdeel van de Hutchison Port Holdings Group. Hutchison Ports Holdings, een dochter van multinational CK Hutchison Holdings (CK Hutchison), is ‘s werelds grootste haveninvesteerder, havenontwikkelaar en havenoperator. In 2016 behandelden de havens in het wereldwijde Hutchison Ports Holdings netwerk 81.4 miljoen TEU.

CK Hutchison Holdings (CK Hutchison)

CK Hutchison Holdings Limited (CK Hutchison) is een vermaarde multinational met de focus op innovatie en technologie. Onze diverse bedrijven bieden werk aan ongeveer 270.000 mensen in meer dan 50 landen over de hele wereld.

European Gateway Services

European Gateway Services: dé synchromodale dienstverlener van Europa. Via ons uitgebreide synchromodale netwerk vervoeren wij uw containers betrouwbaar, efficiënt en duurzaam door Europa. Mede dankzij tal van aanvullende diensten bent u altijd verzekerd van maatwerk.

ShoreTension

De ShoreTension is een flexibel “stand-alone”systeem om schepen veilig vast te meren. De ShoreTension zorgt ervoor dat de trossen permanent aangespannen blijven, waardoor schepen veiliger en vaster aan de kade liggen ook bij harde wind en veel golfslag.
ShoreTension b.v. is een joint venture tussen All-round Port Services en Europe Container Terminals (ECT).

Boxreload

Boxreload is een innovatief, eenvoudig te gebruiken web-based platform. Dit platform biedt vervoerders de mogelijkheid om op een veilige manier informatie te delen om een betere transportplanning te realiseren.
Boxreload helpt grote en kleine vervoerders om ladingen te combineren met als doel om leegrijden te voorkomen.

PARIS

Paris is de ultieme oplossing voor transport planningsvraagstukken. 
Paris plant en optimaliseert op een intelligente manier en boekt ‘real-time’ op basis van beschikbare truck, spoor en barge/feeder mogelijkheden. De planningsafdeling hoeft zich daardoor vooral te focussen op het managen van uitzonderingen en het verbeteren va de service.