You are here

Wando Boevé onderscheiden met Boeganker

Wando Boevé onderscheiden met Boeganker

Wando Boevé ontving maandag 20 november jl. de onderscheiding ‘het Boeganker’ uit handen van Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf.

Het Boeganker van de haven van Rotterdam wordt toegekend aan personen die in een leidinggevende functie als boegbeeld hebben gediend en vele jaren een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven. (Het Boeganker is een plaquette van kunstenaar Eric Claus.)

Het Havenbedrijf Rotterdam spreekt met deze onderscheiding de waardering uit aan de inspirerende en creatieve wijze waarop Wando zich heeft ingezet voor het vernieuwen van de keten, het zoeken naar de dialoog met alle betrokken partijen en het streven naar commitment voor nieuwe plannen en ideeën. Zo stond hij mede aan de basis van de introductie van het concept ‘synchromodaal vervoer’.

Wando Boevé is eerder dit jaar met pensioen gegaan als Chief Commercial Officer en fungeert op dit moment als Adviseur aan de Management Board van ECT. Hij was en is verder betrokken bij onder andere Portbase, Deltalinqs, Connekt, STC en het Strategic Logistics Platform.

ECT feliciteert Wando Boevé met deze onderscheiding.

Would you like to know more?

CONTACT US FOR GENERAL QUESTIONS

+31 (0)181 – 278278 or info@ect.nl

Do you have operational questions? Contact / FAQ.