U bent hier

Alle informatie over downloaden en inloggen

Alle informatie over downloaden en inloggen

Voor volledig gebruik van de ECT app is een MyTerminal account vereist. MyTerminal is het online platform van ECT met operationele informatie. Hieronder staat een stappenplan voor het downloaden van de app, inclusief het aanvragen van een MyTerminal account.

Stap 1
Zoek naar “ECT app” in de App Store en Google Play en download de app. U heeft nu toegang tot het nieuws en de serviceberichten van ECT.

Stap 2
Om ook toegang te hebben tot Object- en Container Status en de Drukte Indicator, log dan in met uw MyTerminal account. ECT gebruikt Secure Logistics, Microsoft en Google als veilig authenticatiesysteem. Meer informatie hierover is te vinden in ons Help Center.

Stap 3
Nog geen MyTerminal account? Doorloop dan de registratiestappen in de app. Houd hierbij het KVK-nummer van uw bedrijf bij de hand en registreer met een persoonlijk zakelijk emailadres.

Wij adviseren chauffeurs het MyTerminal account aan te maken met het emailadres dat ook bekend staat bij Secure Logistics. Op deze wijze kunnen chauffeurs eenvoudig en veilig met hun Secure Logistics identiteit inloggen in the app. 

Stap 4
Een KVK nummer kan maar één keer geregistreerd worden en aan ieder KVK nummer wordt een MyTerminal Administrator (MTA) toegewezen. De MTA is verantwoordelijk voor het beheer van de relatie van het bedrijf met ECT en is bevoegd om collega’s voor MyTerminal uit te nodigen. Wanneer u de melding krijgt dat uw KVK-nummer al geregistreerd staat, neem dan contact op met de MyTerminal Administrator van uw bedrijf om uitgenodigd te worden voor MyTerminal. Is voor u niet bekend wie dit binnen uw bedrijf is, stuur dan een e-mail naar myterminal@ect.nl