U bent hier

EGS verbindt alle deepsea terminals Maasvlakte Rotterdam met Nürnberg

EGS verbindt alle deepsea terminals Maasvlakte Rotterdam met Nürnberg

Het netwerk van verbindingen dat European Gateway Services biedt tussen Beieren in Duitsland en de haven van Rotterdam wordt steeds completer. De Rotterdam - Nürnbergtrein loopt inmiddels alle deepsea terminals op de Maasvlakte (1 en 2) aan.

Driemaal per week verzorgt EGS een spoorverbinding tussen Rotterdam en Nürnberg in deelstaat Beieren en vice versa. Wegens succes en een groei van aanvragen zal met ingang van 1 februari a.s. tevens RWG direct worden aangelopen. Hiermee speelt EGS in op de wensen van verladers, expediteurs en rederijen waarbij nu alle deepsea terminals op de Maasvlakte; ECT Delta (met aansluiting naar APMT-R), ECT Euromax, APM2 en RWG direct worden bediend en shuntings minder vaak noodzakelijk zijn.

EGS biedt tevens driemaal per week een spoorverbinding tussen Rotterdam en München, waarbij ECT Delta (met aansluiting naar APMT-R), ECT Euromax en RSC Waalhaven worden bediend.

De verbinding tussen Rotterdam en Beieren wordt hiermee steeds completer. Door het aanbieden van directe truck opties en mogelijkheid voor het voor-en naleveren van containers in het achterland creëert EGS hiermee een ideale one-stop-shop.

Daarnaast bieden de verbindingen via Rotterdam zowel importeurs als exporteurs voordelen. Bijvoorbeeld door de first en last port of call functie die Rotterdam voor veel deepsea lijndiensten vervult, waardoor de lading eerder beschikbaar is bij import of pas later aangeleverd hoeft te worden in geval van export. 

Meer informatie vindt u op www.europeangatewayservices.com

 

Wilt u meer weten?

NEEM VOOR ALGEMENE VRAGEN CONTACT MET ONS OP

+31 (0)181 – 278278 of info@ect.nl

Hebt u operationele vragen? Contact / FAQ.