U bent hier

Vooraankondiging nieuwe ECT app

Vooraankondiging nieuwe ECT app

Op dit moment is ECT bezig met de ontwikkeling van een nieuwe app. Medio november 2021 zal de nieuwe app beschikbaar zijn in de App Store of Google Play, voor iOS en Android.

Het gaat dus niet om een update van de huidige versie, maar om een volledig nieuwe app. De app moet om die reden opnieuw worden gedownload in de App Store of Google Play. De huidige app is tot 1 januari 2022 te gebruiken en houdt daarna op met bestaan. De nieuwe lay-out van de app is gebruiksvriendelijker en meer gericht op het planproces en zal naar de toekomst toe meer functionaliteiten bevatten.

App functionaliteiten
De nieuwe app biedt de functionaliteiten die u gewend bent, zoals nieuws en service updates met actuele terminal informatie. Ook de functionaliteiten voor het plannen van de containerlogistiek keren terug, zoals de drukte-indicatie per blokkengroep en de objectstatus.

Nieuw is dat deze laatste twee functionaliteiten alleen toegankelijk zijn met een MyTerminal account.  In volgende berichten vertellen we daar meer over. Volg onze reguliere kanalen voor updates over de app.

Wilt u meer weten?

NEEM VOOR ALGEMENE VRAGEN CONTACT MET ONS OP

+31 (0)181 – 278278 of info@ect.nl

Hebt u operationele vragen? Contact / FAQ.