U bent hier

ECT als werkgever

ECT als werkgever

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers vormen de belangrijkste schakel bij ECT. Zij maken het verschil in service en performance richting klant. ECT wil voor haar medewerkers daarom een aantrekkelijke werkgever zijn. Dit uit zich onder meer in goede primaire en secundaire arbeidvoorwaarden, ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een voortvarend leeftijdsfasebewust personeelsbeleid.

Sociale innovatie

Sociale innovatie is sinds het ontstaan van het bedrijf binnen ECT een constante factor. Actueel krijgt dit bijvoorbeeld vorm in een leeftijdfasebewust personeelsbeleid. Het streven is medewerkers in alle fasen van hun loopbaan gemotiveerd, productief, gezond en betrokken te houden.

vacaturebank

Indien u problemen ondervindt met inloggen of met de ECT-carrièresite kunt u contact opnemen met Peter Kruithof, telefoonnummer 0181 - 27 8335. Bij problemen met betrekking tot een vacature kunt u zich wenden tot de contactpersoon die op de vacature staat vermeld.

Stage & Traineeship

ECT biedt geregeld stage- en afstudeerplaatsen aan studenten in verschillende studierichtingen, zoals Personeel & Organisatie, Finance, Operatie & Techniek en ICT. Binnen de operationele afdelingen zijn ook voor studenten van het Scheepvaart en Transportcollege geregeld stageplaatsen. 

ECT biedt naast stageplaatsen ook regelmatig een twee-jarig traineeship aan. In deze twee jaar maak je kennis met verschillende afdelingen en werk je mee aan diverse projecten. 
Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij ECT, dan kan je via de optie solliciteren je interesses aangeven. Vermeld hier ook om welk stage het gaat en voor welke periode de stage geldt.

Houd voor de traineeships de website in de gaten. 

Wilt u meer weten?

NEEM VOOR ALGEMENE VRAGEN CONTACT MET ONS OP

+31 (0)181 – 278278 of info@ect.nl

Hebt u operationele vragen? Contact / FAQ.