U bent hier

Werken bij ECT

Indrukwekkende werkomgeving, of niet? Wil jij ook op een van onze terminals werken, bekijk dan onze vacatures!

 

Werken bij ECT

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers vormen de belangrijkste schakel bij ECT. Zij maken het verschil in service en performance richting klant. ECT biedt goede primaire en secundaire arbeidvoorwaarden, ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een voortvarend leeftijdsfasebewust personeelsbeleid. Sociale innovatie is een constante factor. Het doel hiervan is de medewerkers in alle fasen van hun loopbaan, gemotiveerd, productief, gezond en betrokken te houden.

vacaturebank

Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en je krijgt toegang tot het carrièrecentrum. Je kunt hier een job alert in stellen, zodat je op de hoogte wordt gebracht van nieuwe vacatures. Ook kun je hier je cv en motivatiebrief achterlaten, zodat wij jouw gegevens vast in huis hebben.

Indien je problemen ondervindt met inloggen of met de ECT-carrièresite kun je contact opnemen met afdeling P&O, telefoonnummer 0181 - 27 8880.
Bij vragen met betrekking tot een vacature kan je contact opnemen met de contactpersoon die bij de vacature staat vermeld.

Stage & Traineeship

ECT biedt geregeld stage- en afstudeerplaatsen aan studenten in verschillende studierichtingen, zoals Personeel & Organisatie, Finance, Operatie & Techniek en ICT. Binnen de operationele afdelingen zijn ook voor studenten van het Scheepvaart en Transportcollege geregeld stageplaatsen beschikbaar. 

ECT biedt naast stageplaatsen ook regelmatig een twee-jarig traineeship aan. In deze twee jaar maak je kennis met verschillende afdelingen en werk je mee aan diverse projecten.

Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats of traineeship bij ECT, registreer jezelf dan ook in het carrièrecentrum via onderstaande link.

Wilt u meer weten?

NEEM VOOR ALGEMENE VRAGEN CONTACT MET ONS OP

+31 (0)181 – 278278 of info@ect.nl

Hebt u operationele vragen? Contact / FAQ.