U bent hier

Hutchison Ports Belgium

Adres

Victor Dumonlaan 12, IZ2
2830 Willebroek
België

Routebeschrijving naar Hutchison Ports Belgium

T +32 (0)3 880-2700
E martinehiel@tctbelgium.be

Raadpleeg voor contactgegevens van specifieke afdelingen de Contactsheet
Openingstijden

Operatie
Maandag - Vrijdag: 06:00 - 18:00 uur
Zaterdag - Zondag: Gesloten


Kantoor
Maandag - Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden er aangepaste openingstijden:
Gesloten van 24/12 16:00 u tot 27/12 06:00 u
Gesloten van 31/12 12:00 u tot 03/01 06:00 u

Key figures

 

Totale oppervlakte14 ha
Kadelengte350 m
Waterdiepte 6 m

Hutchison Ports Belgium

Strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel neemt  Hutchison Ports Belgium opdrachtgevers veel logistiek werk uit handen. De inlandterminal aan het Schelde-Brusselkanaal in Willebroek verzorgt voor hen zowel het transport van en naar de zeehavens, als het op afroep afleveren en ophalen van containers bij de voordeur. Lading is steeds op het juiste moment beschikbaar.

Hutchison Ports Belgium ligt in het hart van een snel groeiende regio voor Europese distributie. Als extended gate in het European Gateway Services netwerk van ECT Rotterdam is de inlandterminal dagelijks via de binnenvaart verbonden met de deep-sea terminals in Rotterdam, de eerste Europese aanloophaven voor veel grote Azië-diensten. Binnenvaartschepen verbinden Hutchison Ports Belgium tevens tweemaal per dag met Antwerpen en op regelmatige basis met Zeebrugge. Dankzij de locatie dichtbij belangrijke snelwegen is Hutchison Ports Belgium bovendien een aantrekkelijke draaischijf voor distributie dieper Europa in.

Cargo Card

Voor een snelle en veilige gate procedure is het noodzakelijk dat de truck chauffeur beschikt over een CargoCard. Zonder CargoCard is er geen toegang tot de terminal.  Alle informatie over de CargoCard en het aanvragen ervan vindt u op de website van Secure Logistics.

Complete logistieke dienstverlening

Aansluitend op het duurzaam en betrouwbaar binnenvaartvervoer van en naar de zeehavens biedt Hutchison Ports Belgium klanten vele extra logistieke diensten:

  • Korte termijn en lange termijn opslag van volle containers;

  • Op afroep brengen en halen van containers bij de voordeur van de klant;

  • Volwaardig empty depot met alle faciliteiten voor schoonmaak, onderhoud en reparatie;

  • Milieuvriendelijk (ont)gassen van containers;

  • Afhandeling van alle douaneformaliteiten.

Met de dienstverlening van  European Gateway Services is tussen de deep-sea terminals van ECT Rotterdam en  Hutchison Ports  Belgium bovendien documentloos transport mogelijk evenals vervoer met een tijdgarantie. 

E-Services

Voorafgaand aan het brengen of halen van een lege container checkt u via deze e-service eenvouding de rederijreferentie. Zo weet u zeker dat u de betreffende lege container bij de inlandterminal meekrijgt c.q. kunt inleveren.