U bent hier

Hutchison Ports Venlo

Adres

Railterminal
Celsiusweg 30
5928 PR Venlo

Bargeterminal
Ankerkade 7
5928 PL Venlo

Postbus 3260
5902 RG Venlo-Blerick

T: +31 (0)77 387 0980
E:  info@hutchisonportsvenlo.nl

Raadpleeg voor contactgegevens van specifieke afdelingen de Contactsheet

Openingstijden

Railterminal
Maandag 05:00 - Zaterdag 07:00 uur
Zondag gesloten

Bargeterminal
Maandag 05:00 - Zaterdag 07:00 uur
Zondag gesloten
 

Truck handling
Truck handling (barge terminal) tussen 23:00 - 05:00 uur alleen mogelijk met pre-notification

Truck handling (rail terminal) van maandag 05:00 tot zaterdag 07:00 uur continu

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden er aangepaste openingstijden:
Gesloten van 24/12 15:00 u tot 27/12 05:00 u
Gesloten van 31/12 15:00 u tot 03/01 05:00 u


 

Key figures

 

Totale oppervlakte9 ha
Kadelengte155 m
Waterdiepte 3 m

Hutchison Ports Venlo

Binnen het European Gateway Services netwerk van ECT is de terminal Hutchison Ports Venlo de extended gate aan de Nederlands - Duitse grens. De inlandterminal is strategisch gelegen, midden in Nederland’s logistieke hotspot nr. 1. Het Duitse Roergebied ligt op een steenworp afstand: Düsseldorf is slechts 55 kilometer rijden, Keulen 90 kilometer. Hutchison Ports Venlo omvat zowel een spoorterminal als een binnenvaartterminal. Meerdere treinen per dag en meerdere binnenvaartschepen per week verzorgen de verbindingen met de deepsea terminals en (empty) depots van Rotterdam. Hutchison Ports Venlo is ook via de binnenvaart verbonden met Antwerpen.

Cargo Card

Voor een snelle en veilige gate procedure is het noodzakelijk dat de truck chauffeur beschikt over een CargoCard. Zonder CargoCard is er geen toegang tot de terminal.  Alle informatie over de CargoCard en het aanvragen ervan vindt u op de website van Secure Logistics.

Brede dienstverlening

Hutchison Ports Venlo biedt klanten een brede dienstverlening, zoals kort- en langdurige opslag van volle containers, het op afroep per truck ophalen en afleveren van containers bij de klant en een volwaardig empty container depot. Goed opgeleide medewerkers zijn een garantie voor een betrouwbare, professionele en veilige dienstverlening. Duits is op de inlandterminal een vanzelfsprekende tweede taal. In het kader van European Gateway Services is tussen de deep-sea terminals van ECT Rotterdam en Venlo bovendien documentloos transport mogelijk.

E-Services

Voorafgaand aan het brengen of halen van een lege container checkt u via deze e-service eenvouding de rederijreferentie. Zo weet u zeker dat u de betreffende lege container bij de inlandterminal meekrijgt c.q. kunt inleveren.