U bent hier

Hutchison Ports Duisburg

Address

Stahlinsel 9
47138 Duisburg
Duitsland

Algemeen contact:
T: +49 (0)203 809 060
E: decete-sales@decete.de

Raadpleeg voor contactgegevens van specifieke afdelingen de Contactsheet

Opening hours

Truck handling
Maandag 05:00 - Zaterdag 06:00 uur
Zondag gesloten

Barge & Rail Handling
24/7

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden er aangepaste openingstijden:
Gesloten van 24/12 12:00 u tot 26/12 22:00 u
Gesloten van 31/12 12:00 u tot 01/01 22:00 u
 

Key figures

 

Totale oppervlakte17 ha
Kadelengte800 m
Waterdiepte 3,5 m

Hutchison Ports Duisburg

In het hart van het Roergebied - Duitsland’s belangrijkste industriële centrum - biedt Hutchison Ports Duisburg de snelste en meest efficiënte toegang tot Duitsland. Hutchison Ports Duisburg is één van de extended gates binnen het European Gateway Services netwerk. Dagelijks is de inlandterminal via de binnenvaart en het spoor verbonden met de deep-sea terminals van ECT Rotterdam.

Direct gelegen aan de Rijn beschikt Hutchison Ports Duisburg hiervoor over bijna één kilometer kade met vier gantrykranen en twee spoorbanen van 700 meter. Via de naastgelegen railterminal van Duss zijn er bovendien doorverbindingen naar meer dan 70 bestemmingen door heel Europa. Naast de dagelijkse spoor- en binnenvaartverbindingen met Rotterdam is Hutchison Ports Duisburg ook meerdere malen per week verbonden met Antwerpen. Bovendien is Hutchison Ports Duisburg is een shortsea-terminal.

Complete dienstverlening

Klanten profiteren bij Hutchison Ports Duisburg van een complete logistieke dienstverlening. Dit varieert van de tijdelijke opslag van volle containers, een volwaardig empty depot (inclusief schoonmaak, onderhoud en reparatie) tot het op het afroep voor- en natransporteren van containers tot aan de klant zijn voordeur. In de directe omgeving van de terminal hebben tal van gerenommeerde logistieke dienstverleners warehouses voor Europese distributie. In het kader van European Gateway Services is bovendien documentloos transport mogelijk.

E-Services

Voorafgaand aan het brengen of halen van een lege container checkt u via deze e-service eenvouding de rederijreferentie. Zo weet u zeker dat u de betreffende lege container bij de inlandterminal meekrijgt c.q. kunt inleveren.