U bent hier

Hutchison Ports Duisburg

Adres

Stahlinsel 9
47138 Duisburg
Duitsland

Routebeschrijving naar Hutchison Ports Duisburg

Algemeen contact:
T: +49 (0)203 809 060
E: sales@hutchisonportsduisburg.de

Raadpleeg voor contactgegevens van specifieke afdelingen de Contactsheet

Openingstijden

Truck handling
Maandag 05:00 - Zaterdag 06:00 uur
Zondag gesloten

Vanaf 01/01/2020 Truck afhandeling tussen 22:00 - 06:00  u alleen mogelijk met vooraanmelding.

Barge & Rail Handling
24/7

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden er aangepaste openingstijden:
Gesloten van 24/12 12:00 u tot 27/12 05:00 u
Gesloten van 31/12 12:00 u tot 03/01 06:00 u
 

Key figures

 

Totale oppervlakte17 ha
Kadelengte800 m
Waterdiepte 3,5 m

Hutchison Ports Duisburg

In het hart van het Roergebied - Duitsland’s belangrijkste industriële centrum - biedt Hutchison Ports Duisburg de snelste en meest efficiënte toegang tot Duitsland. Hutchison Ports Duisburg is één van de extended gates binnen het European Gateway Services netwerk.

Dagelijks is de inlandterminal via de binnenvaart en het spoor verbonden met de deep-sea terminals van ECT Rotterdam. Direct gelegen aan de Rijn beschikt Hutchison Ports Duisburg hiervoor over bijna één kilometer kade met vier gantrykranen en twee spoorbanen van 700 meter.

Cargo Card

Voor een snelle en veilige gate procedure is het noodzakelijk dat de truck chauffeur beschikt over een CargoCard. Zonder CargoCard is er geen toegang tot de terminal.  Alle informatie over de CargoCard en het aanvragen ervan vindt u op de website van Secure Logistics.

Complete dienstverlening

Klanten profiteren bij Hutchison Ports Duisburg van een complete logistieke dienstverlening. Dit varieert van de tijdelijke opslag van volle containers, een volwaardig empty depot (inclusief schoonmaak, onderhoud en reparatie) tot het op het afroep voor- en natransporteren van containers tot aan de klant zijn voordeur. In de directe omgeving van de terminal hebben tal van gerenommeerde logistieke dienstverleners warehouses voor Europese distributie. In het kader van European Gateway Services is bovendien documentloos transport mogelijk.

E-Services

Voorafgaand aan het brengen of halen van een lege container checkt u via deze e-service eenvouding de rederijreferentie. Zo weet u zeker dat u de betreffende lege container bij de inlandterminal meekrijgt c.q. kunt inleveren.