U bent hier

Deepsea & Feeder services

Deepsea & Feeder services

Snel, veilig en efficiënt

Service voorop

De ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal bieden rederijen een 24/7 dienstverlening, waarbij service voorop staat. In nauwe samenwerking met de klant wordt elk schip snel en efficiënt gelost en geladen. Vergaande automatisering combineert ECT met de kennis en ervaring van meer dan 50 jaar vakmanschap.

Op ECT’s terminals zijn alle rederijen verzekerd van maximale aandacht. Direct aan de Noordzee beschikt ECT over 8 deepsea berths, ook voor de allergrootste schepen van 20.000+ TEU. Deze kunnen hier onder alle omstandigheden, zonder beperkingen van tij of hinder van sluizen aanmeren. Lossen en laden gebeurt veelal met zes tot acht kranen tegelijk.

Continu investeert ECT in nieuw equipement, systemen, infrastructuur en het blijvend trainen van medewerkers. Nog belangrijker is de nauwe afstemming die ECT met de klant nastreeft over windows, stuwage en andere benodigde informatie. Service en performance worden zo telkens beter.

Feeder

Veel deepsea-rederijen kiezen Rotterdam als hun eerste en/of laatste aanloophaven in Europa. ECT is hierdoor ook een prominente Europese feederhub. Een brede waaier aan feedermaatschappijen sluit met hun diensten direct aan op ECT’s deepsea-verkeer. Vaak via meerdere afvaarten per dag worden alle Europese kustregio’s bediend. Feedering vanuit Rotterdam garandeert zo de snelste doorverbindingen of biedt bij export de mogelijkheid lading pas op het laatste moment aan te leveren.

 

Map feederverbindingen

Feederverbindingen vanuit ECT Rotterdam

Wilt u meer weten?

NEEM CONTACT OP MET ONZE AFDELING COMMERCIE

+31 (0)181 – 278332 of customer_info@ect.nl

Hebt u operationele vragen? Contact / FAQ.